Volwassenen

Toneelspelen is leuk voor iedereen! Daarom biedt toneelstichting Ons Eygen Landt jong én oud(er) de kans om op het podium te staan. We hebben vier groepen, die allemaal jaarlijks een productie op de planken brengen.

Deze groep brengt elk jaar een literair of maatschappijkritisch stuk op de planken, variërend van spektakelstuk tot eenakter. Naast toneelspelers zijn ook figuranten van alle leeftijden welkom. Voor de rollen auditeren de spelers elk jaar.

20, 21, 22, 27, 28 & 29 september 2024

16 dagen Aarle

16 dagen Aarle, nog...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

20, 21, 22, 27, 28 & 29 september 2024

16 dagen Aarle

In september 1944 leggen de Duitsers op grove wijze beslag op de huizen in Best en verdrijven de inwoners. De bevolking moet evacueren en veel van hen vinden onderdak in Aarle. Soms zitten in één boerderij wel 80 evacuées en wordt ruimte, voedsel en veiligheid onbaatzuchtig gedeeld. Na 16 dagen in Aarle, waarin conflicten ontbranden, liefdes opbloeien en medemenselijkheid een groot goed blijkt, wordt ook daar iedereen weggejaagd. Wat achterblijft is het bijzondere verhaal wat nog steeds actueel is. Wat als wij zelf ooit moeten vluchten? Is er ergens op de wereld voor ons dan zo’n Aarle?

 

Deze voorstelling is te zien in het Joe Mann Natuurtheater in Best. Kaartjes voor deze voorstelling zijn vanaf 22 juni te bestellen via onderstaande link.

Recente producties:

Interesse?

Meer weten of meedoen met onze toneelclub? Vul het contactformulier in. Natuurlijk mag je ook altijd bij een repetitie komen kijken en meedoen!

Bezoek ons

’t Tejaterke
Max de Bossustraat 1
Best